BESTUUR MEDEDELING

Op de achtergrond werkt het bestuur keihard om weer te kunnen zaalvoetballen. Door de Covid-19 (Corona) moet er vergadert worden met verschillende instanties. We zijn in overleg met Gemeente en Woningbouw om weer veilig te kunnen zaalvoetballen. We zijn nog altijd in overleg hoe we dit het beste kunnen regelen.

Het gaat bijvoorbeeld over de looplijnen, hoe kom je bij de zaal komt en op welke manier verlaat je de zaal.
Ook komt er een kleedkamer indeling waar men zich strikt aan moet houden.
En zo zijn er nog meer dingen die nog geregeld moeten worden en we doen ons best om dit zo snel mogelijk helder te krijgen en naar jullie te communiceren. Zodra we alles helder hebben zullen we dit direct naar jullie communiceren.

Op vrijdag 9 en 16 oktober spelen we de 1ste en 2de speelronden van de competitie. Een week later dan we gehoopt hebben. Dit komt door bovenstaand verhaal.
Helaas hebben er dit jaar maar 10 teams zich ingeschreven om te zaalvoetballen. Hierdoor zal er dit jaar maar 1 competitie zijn namelijk de ZVTA Hoofdklasse.

We reken op jullie begrip en medewerking om samen alles goed te laten verlopen dit seizoen. Respecteer de Covid-19 (Corona) regels van het RIVM, en de regels die straks gaan gelden in Sporthal en de Proloog.

Mocht er nog vragen zijn , neem dan contact op met 1 van de bestuursleden
dan proberen we u vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Het Bestuur ZVTA